Logo

Kiwi trifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g makroner
½ dl lys portvin eller likør
6 kiwifrugter

Creme:
½ brevkoldrørt cremepulver
2 ½ dl mælk
2 ½ dl piskefløde, pisket til skum

Pynt:
Kiwiskiver
revet chokolade

Makronerne stænkes med vinen. Frugterne skrælles, skæres i skiver og anrettes på makronerne. Cremen tilberedes efter opskriften på posen, og flødeskum blandes i. Cremen hældes over frugten, og desserten pyntes med kiwiskiver og revet chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.426 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her