Småkager
350 g hvedemel 
2 tsk bagepulver 
175 g smør ell. solsikkemargarine 
125 g sukker 
2 æggeblommer 
3 tsk kaffe - stærk 
Smørcreme: 
100 g flødeost - light kan anvendes 
75 g flormelis 
1 spsk pulverkaffe 
Kaffeglasur: 
100 g flormelis 
kaffe - stærk 
Bland hvedemel og bagepulver og smuldre fedstoffet heri. Tilsæt sukker, æggeblommer og kaffe og ælt dejen hurtigt sammen. Del dejen og rul den i pølser med en diameter på størrelse med en tokrone. Læg rullerne koldt i mindst ½ time eller mere. Skær dejrullerne i skiver af ca. ½ cm tykkelse og bag dem 10 - 12 min ved 175ºC. Lad kagerne blive kolde. Rør flødeost, flormelis og pulverkaffen sammen til creme, og læg kagerne sammen to og to med cremen. Rør flormelis og den stærke kaffe sammen til en glasur og glaser kagerne. 
De bagte kager kan opbevares i dåse, hvor halvdelen er glaseret indtil de skal spises. Vent med at lægge creme imellem indtil de skal spises ellers bliver de bløde!