Logo

Rullet perlehønebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 minutters forberedelse, 25 minutters tilberedning.

2 stk perlehønebryst skæres fra skroget.
75-100 g kød fra lårene, afpudses og blendes med lidt salt og ½ pasteuriseret æggehvide.
2 spsk pistacie kerner uden salt, knivhakkede.
125 g basmatiris
1 stort nip safrantråde, lægges i blød i 2 spsk varmt vand og blandes i kogevandet til risene.
ca. 75 g salatdrys, blandet af rosiner, hasselnødder, papaja, ananas, tranebær, pinjekerner. græskarkerner m.m.

Læg brystkødet med skindsiden nedad, og bank det let med en knytnæve.
Rør hakkede pistaciekerner i farsen, der er blendet af lårkødet, og smør den på brystfileterne.
Rul kødet sammen, og bind med bomuldsgarn.
Brun rullerne let i klaret smør i en gryde, tilsæt 2 spsk vand eller vin, og braiser sagte under låg, 20-25 minutter.
Kog risen som angivet på posen i vand tilsat safranvæden.
Tilsæt det blandede salatdrys fem minutter, før risene er færdige.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.432 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her