Logo

Sprøde pandekager med syltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g cremefraiche eller ymer
4 spsk hvedemel
2 tsk sukker
3 æg
½ dl smør eller margarine
½ tsk salt
 
Hæld cremefraiche eller ymer i en skål tilsæt hvedemel og sukker og rør det til en klumpfri dej.
Tilsæt æggene, ét ad gangen, og rør godt efter hvert æg.
Smelt fedtstoffet og lad det køle.
Rør det afkølede fedtstof og salt i dejen og lad den stå i 5 min.
Varm en pande, gerne en pletpande, eller en pande med teflon over middel varme, kom 2 spsk af dejen i hver fordybning og bag kagerne gyldne.
Vend dem når de bobler og er næsten tørre på oversiden.
Servér pandekagerne nybagte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.753 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her