Logo

Tirami su 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


8 æggeblommer
8 æggehvider
5 spsk flormelis (ca. 100 g)
700 g Mascapone (italiensksk ostecreme)
4 kop god, kraftig kaffe
5 dl kaffelikør
25 stk lady fingers (biscuits)
8 bl husblas
3 spsk kakao

Creme:
Pisk æggeblommerne med halvdelen af flormeliset til en tyk hvid masse, rør Mascapone i og pisk hviderne stive med resten af flormeliset.
Husblasen udblødes i vand, tages op og blandes med lidt kaffelikør, smeltes over vandbad og vendes nu ned i mascapone-æggemassen.
Til sidst vendes de stiftpiske æggehvider i.
Kaffe og resten af likøren blandes sammen, lady fingers dyppes ned i og lægges i 3 forme (ca. 1 l.), så bunden er dækket.
Herpå et lag creme, igen et lag lady fingers, og resten af cremen hældes over. Formen stilles koldt i mindst 6 timer før brug.

Anretnitning:
Coulis i bunden af tallerkenen. Herpå et stykke tiramisu, der er drysset med kakao.
Der pyntes med grønne blade (fx. citronmelisse, mynte) og årstidens frugter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.791 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her