Logo

Rødbeder med hvidløgssmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 rødbeder
3 fed hvidløg
100 g smør
frisk timaian
salt, peber
 
Kog rødbederne i ½ time og hæld kold vand over dem.
Gnid skrællen af og skær rødbederne i halve.
Rør smør med hvidløg og frisk timian og fordel over rødbederne.
Drys med groft salt og peber.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her