Dej: 
200 g  hvedemel 
2 tsk  bagepulver 
1 tsk salt 
125 g  flormelis 
1 tsk  vaniljesukker 
3 spsk  kakao 
1 ¼ dl  olie (fx. vindruekerneolie) 
1 dl  mælk 
3 stiftpiskede æggehvider 
 
Fyld: 
150 g  sigtet flormelis 
2 spsk  kakao 
½ dl  mælk 
¼ dl  olie 
1 tsk  vaniljesukker 
50 g  smør el. margarine
 
Tænd ovnen på 185°C. 
Dej: 
Hvedemel, bagepulver, salt, flormelis, vaniljesukker og kakao sigtes sammen. 
Olie og mælk blandes sammen og røres i. 
De stiftpiskede æggehvider vendes forsigtigt i. 
Dejen fyldes i en smurt springform og bages midt i ovnen i 30 min. 
Fyld: 
Flormelis, kakao, mælk og olie røres sammen, bringes i kog og koges 1 minut. 
Massen afkøles til håndvarme under jævnlig omrøring. 
Vanillesukker og smør røres i. 
Den færdigbagte kage flækkes og halvdelen af fyldet smøres imellem kagen. 
Resten smøres på kagens overflade. 
Tips: Kagen er utrolig lækker men fyldig og det kan derfor være en god idé at servere den med cremefraiche og evt. frisk frugt, hvis den serveres som dessert.