Logo

Friturestegt Camenbert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

en trekant camenbert pr. person.
sammenpisket æg
rasp
olie
ristet brød
solbærsyltetøj

 
Beregn en trekant camenbert pr. person.
Vend dem i sammenpisket æg og derefter i rasp.
Frituresteg dem i meget varm olie, til de er gyldne overalt.
Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Du kan stege dem forsigtigt i smør eller margarine på en hed pande, men pas på, der ikke går hul på osten, når den skal vendes, for så flyder den ud.
Server med ristet brød og solbærsyltetøj.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her