Logo

Friturestegt is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

1 l vaniljeis
2 æggehvider
200 g hakkede hasselnødder
100 g hindbær
flormelis


 
Vaniljeisen optøges let, formes til 8 stk kugler, paneres 3 gange i æggehvider og hakkede hasselnødder, lægges i fryseren mindst en time.
Steges hurtigt i friture til de bliver lysebrune.


De optøede hindbær blendes med sukker og serveres til.
 
Tips: Isen serveres hurtigt, da den ellers smelter, server evt lidt frisk frugt til.





Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brownie Sundae med kirsebærBrownie er en chokoladedessert, i form af små, kvadratiske stykker. Brownie er...
• Kirsebær- og chokoladeisNyd de friske kirsebær i den korte sæson. Du kan nemt få stenene ud med en...
• Is - flødeisBrug denne opskrift til at lave en lækker hjemmelavet is (flødeis), som smager himmelsk....
• Søde butterdejsskaller med nougatfløde og appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!