Logo

Friturestegt is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

1 l vaniljeis
2 æggehvider
200 g hakkede hasselnødder
100 g hindbær
flormelis


 
Vaniljeisen optøges let, formes til 8 stk kugler, paneres 3 gange i æggehvider og hakkede hasselnødder, lægges i fryseren mindst en time.
Steges hurtigt i friture til de bliver lysebrune.


De optøede hindbær blendes med sukker og serveres til.
 
Tips: Isen serveres hurtigt, da den ellers smelter, server evt lidt frisk frugt til.





Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lakrids-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Melonsorbet eller ispindeNyd de friske og frugtige meloner i isen. De er pragtfulde både i sorbet eller som...
• Yoghurtis med chokoladesauceYoghurtis med varm chokoladesauce - en god og elsket dessert. En perfekt afslutning efter...
• Koldskål med rugbrød og ribsEr du knap så pjattet med rugbrød, så kaster du jo bare en håndfuld kammerjunker eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os