Logo

Pasta med lever og krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med lever og krydderurter

 

Søndagens pastaret er nem at lave og fuld af smag. Er du ikke den store leverelsker, så prøv med kyllingelever, der har en fin og mild smag.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

75 g bacon

300 g kyllinge- eller kalvelever

1 løg

1 fed hvidløg

evt. 1 spsk olie

salt og peber

1 dl piskefløde

frisk salvie og oregano (eller de krydderurter, du har og kan lide)

250 g frisk pasta


Tilbehør:

parmesanost

grøn salat

*

 

SKÆR bacon i terninger eller strimler.

Befri leveren for sener, og skær den i små stykker.

 

PIL løg og hvidløg, og hak dem fint.

 

STEG baconstykkerne gyldne på en pande, og tilsæt evt. lidt olie.

Læg leverstykkerne på panden og brun dem på begge sider.

Krydr med salt og peber.

 

TILSÆT løg og hvidløg, og steg 3 min.

Tilsæt fløde og krydderurter, og kog saucen igennem.

 

KOG pastaen al dente efter pakkens anvisning.

Hæld pastaen på et dørslag, og vend den i saucen.

Server straks med friskrevet parmesanost og en grøn salat.

 

Pasta med lever og krydderurter

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her