Logo

Sirupskage - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sirupskagen der skæres i skiver når den serveres, kan smøres med smør, men kagen kan også flækkes og lægges sammen med en smørcreme.

 

1 ½ dl sirup

125 g sukker (1 ½ dl)

1 ½ dl kærnemælk

2 tsk kanel

1 tsk allehånde

1 tsk nelliker

1 tsk ingefær

200 g hvedemel (3 ½ dl)

100 g kartoffelmel (ca. 1 ½ dl)

½ tsk natron

½ tsk hjortetakssalt

 

Smørcreme: Rør lige dele smør og flormelis sammen evt. tilsat lidt appelsin­saft.

Pisk sirup, sukker og kærnemælk sammen.

Bland krydderierne i melet og bland det med kartoffelmel, natron og hjortetakssalt.

Kom dejen i en velsmurt kageform (1 ½ liter).

Bag kagen ved 175°C i 1-1 ¼ time.

Lad kagen stå til næste dag, før der spises af den, så når smagen at "sætte sig" .

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.871 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her