Logo

Stuvede ærter og gulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

380 g dybfrosne ærter og gulerodsterninger 
3 dl vand
¾ tsk salt
15 g blødgjort smør eller margarine
20 g hvedemel
hakket persille
 
Kog grønsagerne i velsaltet vand som angivet på pakken, ca 10 minutter.
Rør fedtstof og hvedemel sammen.
Rør smørbolle i grønsagerne og rør til den er opløst.
Kog stuvningen 5 minutter.
Smag til med salt og drys persille over  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.179 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her