Logo

Chicken Masala

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En kylling karry eller masala er lige så udbredt i indisk madlavning, som æbletærte i amerikansk. Der er mange forskellige Masala, men vælg bare denne blanding af krydderier - and off you go

1 tsk revet ingefær

2 fed hvidløg, skåret meget fint

1 tsk stødt koriander

sort peber, spidskommen og chili peber

1 kop yoghurt naturel

1 tsk salt

saft af 1 citron

1 knivspids te eller safran

1 spsk tomatpuré

1 kg kyllingebryst skåret i tern

1 mellemstort løg, hakket

—

A. Blend godt alle krydderier i en skål, og lad kyllingen marinere i mindst 3 timer

Kan gøre natten over.

B. Fjern kyllingen fra marinaden ved at skrabe det overskydende af.

C. Varm olien og steg løgene klare.

Steg kyllingestykkerne med løgene

Når de er gyldne, tilsæt saucen/marinaden

Smag til med salt og peber

Du kan justere farven, tilføje mere krydderi (rødere) eller mere safran (mere gul)

D. Lad det koge over svag varme i 10 minutter

Rør jævnligt for at undgå at det brænder på.

E. Hvis du vil have mere sauce, tilsæt den resterende yoghurt

Serveres med gule (karry) ris, pitabrød eller med en kombination, der virker godt.

 

En kylling karry eller kylling masala er lige så udbredt i indisk madlavning, som æbletærte i amerikansk madlavning. Der er mange forskellige Masala, men vælg bare denne blanding af krydderier - and off you go.

Dette er en meget basal kylling masala, som jeg elsker, fordi den er temmelig ubesværet. Det, der adskiller kylling masala fra kylling karry er kødstykkernes størrelse og tykkere konsistens.

Selvom du aldrig har kogt indisk før, bør du allerede have de fleste af de krydderier. Hvis du mangler at købe nogen af dem, så det absolut besværet værd.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her