1 lille bæger yoghurt naturel(afdryppes i et kaffefileter i 1 time) 
1 tsk masala 
400 g hellefiskefileter 
1 gul peberfrugt (delt i 16 tern) 
16 champignoner 
16 cherrytomater 
250 g squash, i 16 stykker 
25 g smeltet smør 
1 tsk salt 
peber 
8 træspid 
Tilbehør: 
240 g løse ris 
taco/chilisauce 
200 g brød 
Yoghurten røres med masala. 
Fisken skæres i 2 ½ x 2 ½ cm terninger og vendes i yoghurten. marineres i køleskab ca. 20 min. 
Fisken afdryppes i en sigte. Fisk og grønsager sættes på spid og lægges i en smurt bradepande. 
Dryppes med smør og drysses med salt og peber. 
Grilles under ovngrillen eller på havegrillen ca. 3 min. på hver side til fisken lige netop er mør.