Logo

Glaserede persillerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 små persillerødder eller 2 store
2 spks honning
hvidvin så det dækker

Persillerødderne gøres rene (du kan selv vurdere om de nye små skal skrælles). De små bruges hele – de store skæres i stave på 1 x 1 x 5 cm og koges i hvidvin og honning.
Kog dem tilpas, så de stadig er lidt faste.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.549 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her