4 personer. Trykkoger: 5 min. - alm. pande: 15 min. 
# Ingredienser
4 svinekoteletter, 2 ½ cm tykke 
4-8 skiver skinke eller bacon i tern 
100 g ost, i tern 
50 g smør/margarine 
salt, peber 
½ tsk salvie 
evt. vand eller hvidvin 
3 dl fløde 
1 dl tomatpuré 
evt. meljævning 
* Tilberedning
Skær en dyb lomme i hver kotelet. 
Bland skinke eller bacontern med osten, fyld det i koteletlommerne og luk med kødnåle. 
Brun hurtigt koteletterne i fedtstoffet på den ene side vend dem. 
Krydr med salt, peber og salvie. 
Tilsæt vand eller hvidvin. 
Luk gryden og hold trykket 5 minutter - afkøl hurtigt. 
Anret koteletterne på et varmt fad. 
Kog stegeskyen af med fløde og tomatpure. 
Jævn evt. saucen og hæld den i sauceskål. 
Server koteletterne med små kogte kartofler eller kogte grønsager.