Logo

Fyldte koteletter á la Gordon bleu - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer. Trykkoger: 5 min. - alm. pande: 15 min.

# Ingredienser

4 svinekoteletter, 2 ½ cm tykke
4-8 skiver skinke eller bacon i tern
100 g ost, i tern
50 g smør/margarine
salt, peber
½ tsk salvie
evt. vand eller hvidvin
3 dl fløde
1 dl tomatpuré 
evt. meljævning

* Tilberedning

Skær en dyb lomme i hver kotelet.
Bland skinke eller bacontern med osten, fyld det i koteletlommerne og luk med kødnåle.
Brun hurtigt koteletterne i fedtstoffet på den ene side vend dem.
Krydr med salt, peber og salvie.
Tilsæt vand eller hvidvin.
Luk gryden og hold trykket 5 minutter - afkøl hurtigt.
Anret koteletterne på et varmt fad.
Kog stegeskyen af med fløde og tomatpure.
Jævn evt. saucen og hæld den i sauceskål.
Server koteletterne med små kogte kartofler eller kogte grønsager.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her