2 kyllinger 
jomfruolivenolie til stegning 
salt og peber 
4 spsk  græsk yoghurt til montering af saucen 
 
Yoghurtmix af: 
4 ½ dl græsk yoghurt 
4 fed hvidløg knuste 
1 tsk  hel spidskommen 
1 tsk  madraskarry 
½ tsk  cayennepeber 
½ tsk  sennepspulver 
¼ tsk  hele fennikelfrø 
¼ tsk  stødt ingefær 
¼ tsk  stødt kanel 
¼ tsk  frisk reven muskatnød 
2 tsk  salt 
 
Sauce af: 
4 spsk  jomfruolivenolie 
2 fed hvidløg knuste 
5 rødløg finthakket 
1 agurk skrællet og hakket i fine terninger 
¼ tsk  madraskarry 
¼ tsk  hel spidskommen 
¼ tsk  cayennepeber 
1 kg modne tomater hakket i fine tern 
 
Skær hver kylling ud i 6 stykker (bryst, overlår og underlår). 
Bland alle ingredienser til yoghurtmixen og hæld denne over kyllingen. 
Masser grundigt og mariner kødet i køleskabet natten over. 
Sauce: Varm jomfruolivenolien op i en gryde. 
Tilsæt hvidløg, rødløg og agurk og sauter i 5–10 minutter. 
Kom krydderier og tomater i gryden og lad det simre i ca. 15–20 min. 
Tag gryden af varmen. 
Tænd ovnen på 200ºC. 
Tag kyllingestykkerne op af marinaden, skrab marinaden af og gem den 
til senere. 
Steg stykkerne gyldne i jomfruolivenolie på skindsiden, krydr med salt 
og friskkværnet peber. 
Sæt kyllingestykkerne i ovnen og bag dem i 25–30 minutter. 
Lad kyllingestykkerne hvile 5 minutter inden servering. 
Varm saucen op igen. 
Tilsæt marinaden fra yoghurtmixen og tilsæt den græske yoghurt til 
montering af saucen. 
Kog et par minutter og server saucen over kyllingestykkerne. 
Forslag til tilbehør: nye kartofler og sauteret spinat, eller kogte 
jasminris.