Sandkage masse: 
100 g  hvedemel 
100 g  sukker 
100 g  smør 
2 æg 
 
Mazarin masse: 
120 g  kransekagemasse 
90 g  sukker 
90 g  smør 
2 æg 
 
Sarah Bernhard: 
¼ l. piskefløde 
75 g  hvid chokolade 
15 g  appelsinsmag eller ¼ dl koncentreret Fun appelsinsaftevand 
10 g  glukose 
 
Marcipan: 
250 g  kransekagemasse 
250 g  flormelis 
80 g  glukose 
 rød og gul frugtfarve 
 overtrækschokolade 
Sandkagemasse: 
Det er bedst at røre kagen med en håndmikser. Rør blødgjort smør med sukker til det er hvidt og skummende. Tilsæt et æg af gangen. Rør melet i dejen. 
Mazarinmasse: 
Brug også her håndmikser. Rør masse og sukker godt sammen. Kom halvdelen af smørret i og rør det ud. Tilsæt et æg af gangen. Pas på ikke at røre for meget. 
Sarah Bernhard: 
Bring fløden i kog.  Tilsæt chokoladen under omrøring.  Tilsæt appelsinsmag eller koncentreret saftevand. Sættes på køl ca. et døgn. 
Marcipan: 
Alle ingredienser til marcipanen kommes i en skål og røres godt sammen, så det er helt samlet. 
Sådan laves appelsinkagen: 
Bland sandkagemasse og mazarinmasse sammen og kom det i en form (30x30) med bagepapir i bunden. Bag bunden i en forvarmet ovn ved 160 º i 15-20 minutter. Når bunden er kold, laver man 10 runde bunde 6 centimeter i diameter 5 bunde 5 centimeter i diameter. De 5 stk  flækkes med en kniv og bruges til låg.  Pisk Sarah Bernharden stiv og sprøjt den på bundene. Stilles på frost, til den er god fast. Kom derefter lågene på. Rul marcipanen ud i 2 millimeters tykkelse (husk godt med hvede- eller flormelis på bordet, så marcipanen vil slippe) og udstik 10 cirkler af 10 centimeter i diameter. Kagerne overtrækkes med den orange marcipan. Dyppes med chokolade i bunden og pyntes efter smag.  
Kagerne skal stå på køl indtil serveringen.