Logo

Chokolade-marcipankage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kage

1 kg konfektmasse
10 pr. p æg (? red.)
5 spsk smør
4 spsk kakao
250 g kogechokolade
50 g hakkede mandler
kandiserede violer

1. Blend eller mos æg, smør, konfektmasse og kakao sammen.
2. Fyld dejen i en smurt bradepande og bag 20 min ved 200ºC.
3. Afkøl kagen. Smelt chokolade over vandbad, tilsæt mandlerne, og overtræk kagen. Pynt med kandiserede violer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her