Logo

Chokolademousse med iskaffe-milkshake

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokolademousse med iskaffe-milkshake


Chokolademousse er en lækker lys, fluffy dessert, toppet med den frække smag af kaffe miklshake. Denne enkle dessertopskrift er perfekt(4-6 personer)

225 g chokolade
4 æggeblommer
4 æggehvider
25 g sukker
1,5 dl piskefløde

Chokoladen smeltes over vandbad.

Æggeblommerne røres i den lune chokolade.

Æggehviderne piskes med sukkeret til bløde toppe.

En tredjedel af æggehvidemassen røres i den afkølede chokolade.

Resten af æggehvidemassen vendes forsigtigt i.

Piskefløden piskes til blød flødeskum, som så vendes i chokolademassen.

Chokolademoussen hældes i portionsglas eller en skål, som stilles i køleskabet for at stivne.


Serveres med iskaffe-milkshake ovenpå.

Iskaffe-milkshake
1 dl letmælk
1 dl piskefløde
2 spsk flormelis
1 spsk kaffeessens(Nescafe)
4 knuste isterninger

Alle ingredienserne hældes i en blender og blendes til en skummende konsistens.

'



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her