Logo

Yoghurtfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 æggeblomme
1 spsk sødemiddel
5 dl cheasy yoghurt 0,1%
6 blade husblas
1 æggehvide

Pisk blommen sammen med sødemiddel. Bland det i yoghurten. Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 minutter.
Tag husblas op af vandet og smelt den i en skål i vandbad. Husblasen kommes i yoghurten under omrøring. Pisk æggehviden stiv og vend den i massen. Fromagen hældes i en skål og stilles koldt i 2-3 timer. Serveres med friske frugter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.663 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her