Logo

Æblepie 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
4 dl hvedemel
11/4 dl olie
¾ dl mælk
Fyld:
4-6 spiseæbler
ca. 100 g brombær
ca. 3 spsk sukker
1 spsk kanel
25 g smør

Hvedemel, olie og mælk æltes sammen, og dejen trykkes ud i et tærtefad - også op ad kanterne.
Fadet stilles i køleskab i ½ time.
Kernehusene fjernes fra æblerne, men de skrælles ikke.
De skæres i tynde både.
Brombærrene lægges i bunden af tærten og æblerne lægges over i et pænt mønster.
Sukker og kanel blandes og drysses over.
Hvis æblerne er meget syrlige bruges mere sukker.
Æblepien bages ved 200°C i ca. 30 min.
Serveres lun med syrnet fløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her