Logo

Røget laks med ørred og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

6 tynde skiver røget laks
ca 150 - 200 g røget ørred
2 spsk mayonnaise
1 fint snittet skalotteløg
1 spsk dijon sennep
1 bdt frisk koriander
2 bdt rucola salat
2 spsk balsamico
eddike
salt og peber

Læg skiver af den røget laks på et stykke husholdningsfilm ved siden af hinanden. Rør den røgede ørred med mayonnaise, skalotteløg, sennep, salt og peber. Fordel det henover laksen og rul sammen til en tæt "pølse". Rul et stykke alufolie ekstra omkring så det forbliver fast. Læg lakserouladen på køl min 1 time inden servering. Server skiver af lakse rouladen med rucolasalat der lige er vendt i balsamico eddike

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her