Logo

Dessertkage med bær - 19 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g blandede bær (skovbær eller bærsymfoni/gerne frosne)
50 g sukker
125 g hvedemel
125 g lys sirup
10 makroner
2 tsk vaniljesukker
35 g hakkede hasselnødder
 
De blandede bær hældes ud i et ovnfast fad og sukker strøs henover.
De øvrige ingredienser samles så godt som muligt i en skål.
Brug gerne hænderne til at få det til at hænge sammen.
Dejen smuldres over fyldet.
Forsøg at dække fyldet med dejen.
Bages ved 200ºC i ca. 30 min.
 
Tips: Kagen serveres lun med en god fedtfattig vanilje-is eller fromage
frais til.
Fedtenergiprocent på kagen: ca. 19%.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her