16 store kinarejer
4 røde chili i skiver
4 fed hvidløg i skiver
1 dl olivenolie
Evt. hakket koriander eller persille
 
Varm olien op i en sauterpande, tilsæt chili og efter et øjeblik hvidløg og lad riste i 1 minut.
Kast rejerne i og giv dem et minut på hver side. 
Drys hakkede krydderurter over og server fx som natmad - med 
Det gode brød, hjemmebagt og mangosauce.
 
Det gode brød:
½ l lunkent vand
⅓ pakke gær
6-700 g hvedemel
1 spsk  salt
1 spsk  Aceto Balsamico
1 spsk  knust fennikelfrø (eller dit yndlingskrydderi)
1 tsk  olie
 
Opløs gæren i vandet, rør ca. halvdelen af melet i og tilsæt salt, vinaigre og krydderi. 
Ælt videre og tilsæt hvedemel undervejs, til konsistensen bliver som tyk risengrød. 
Vend dejen i olie og stil tildækket på køl i en skål til næste dag.
Vend dejen ud på en bageplade, drys lidt hvedemel over og bag i 15 minutter ved 300°, skru ned og giv yderligere 15-20 minutter ved 150°.
 
Mangosauce:
1 mango
2 spsk  vinaigre
2 spsk  fish sauce
1 fed hvidløg
1 tern ingefær
1 tsk  farin
1 håndfuld koriander 
1 rød chili
 
Skræl mangoen og kør alle ingredienser på en blender eller food processor.