Logo

Krydderurte-flutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse flute med purløg, persille og hytteost er lette at lave og er perfekte som tilbehør. Prøv dem til for eksempel kødretter, til supper eller til grillmad.

 

 

6 STK. A 325 G

Tilberedningstid: Ca. 15 timer arbejdstid: Ca. 20 min.

50 g smør

6 dl mælk

50 g gær (1 pakke)

2 spsk sukker

l spsk groft salt

200 g hytteost

2 dl purløg (1 bundt)

2 dl persille (ca. ½ bundt)

400 g sigtemel (ca. 8 dl)

ca. 600 g hvedemel (ca. 10 dl)

pensling: 1 æg

drys: 2 dl sesamfrø (110 g)

Smelt smør og bland det i mælk. Smuldr gæren og rør den ud i blandingen. Tilsæt sukker, salt og hytteost. Skyl og finhak purløg og persille. Tilsæt krydderurterne, sigtemel og ca. % af hvedemelet. Ælt ingredienserne sammen til en dej under tilsætning af evt. mere mel. Dejen skal være smidig, blød og glat. Lad dejen hæve tildækket ca. 1 time ved stuetemperatur. Form 6 flute ca. 30 cm lange. Fordel dem på 2 bageplader med bagepapir og lad dem efterhæve ca. ½ time ved stuetemperatur. Pensl med æg og drys med sesamfrø. Bag flutene midt i ovn ved 200° C ca. 25 min. De skal være lysebrune og lyde hule ved bank på undersiden. Afkøl på rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.121 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her