#
2 rådyrbove 
lidt smør 
2 øl, efter eget valg 
5 store løg 
1½ kg champignon, skåret i halve 
salt og peber 
2 oksebouillon terninger 
½ l piskefløde 
Maizena 
2½ kg aspargeskartofler 
1 pose sukkerærter 
*
Skær nogle snit i bovens fedtkant. 
Brun boven på alle sider. 
Tilsæt øl, 3 løg, ¼ af champignon, salt og peber og lad boven simre under låg i 1 ¾ time. 
Tag kødet op og hold det varmt, si skyen og kom den tilbage i gryden. 
Kom lidt smør på panden og steg resten af champignonerne ved kraftig varme i ca. 8 min. 
Kog imens skyen ind ved kraftig varme, til der ca. er 4 dl og tilsæt så bouillontern. 
Tilsæt piskefløde og lad saucen koge ved jævn varme under omrøring. 
Jævn saucen med maizena, kom champignon i og smag saucen til.