Logo

Vieux Cantal, rug og rødkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den ret tørre og gamle ost Cantal fra Jurabjergene serveres med en lille rugkiks lavet a la en engelsk shortbread og en rødkåls­pure. Igen reduceret rødkålssaft, der fryses, og så lige inden servering blendes, mens den sta­dig er frossen, til en emulsion med lidt sadel­træs-olie (huile d'arcon) fra Marokko.
Pynt serveringen rned syren og stedmoder­blomster. Grand Fromage i Århus har fundet osten til Hurtigkarl.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.283 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her