
Denne kalve-, svinekød, spinat og ost 'gourmet meatloaf' er
helt sikkert et lækkert stykke over resten. En blanding af kalvekød og svinekød
er rullet op med smukke spinat-, chorizo- og skinkelag, med ost og forårsløg. Denne
opskrift er rigtig god at fryse, så lav en til nu og en til at fryse og nyde en
anden dag!
#
500 g  kalve- og flæskekød 
90 g  friske brødkrummer 
4 æg 
2 spsk  hakket persille 
12 store spinatblade 
125 g  chorizo pølser 
4 skiver parmaskinke 
4 hakkede forårsløg 
2 spsk  frisk revet parmesan 
2 tsk  revet citronskal 
2 spsk  citronsaft 
2 ½ dl  cremefraiche 
2 spsk  dijonsennep 
salt, peber
* 
Kalve- og flæskekød  røres godt sammen med 30 g  brødkrummer, 2 æg (sammenpisket) samt persillen. 
Den sammenrørte fars lægges på folie ca. 25x20 cm. og flades ud så den kan rulles. 
Herpå lægges i flg. rækkefølge: spinatblade, chorizo i skiver og parmaskinke. 
Resterende brødkrummer, forårsløg, parmesan, citronskal, de 2 sammenpiskede æg samt 2 spsk  citronsaft røres sammen og lægges som en masse på den udfladede fars. 
Fars med fyld rulles sammen til en roulade og lægges med sammenføjningen nedad i en bradepande med bagepapir.
Bages i ovn med folie over i 30 min ved 225 °C. 
Derefter tages folien af og bages yderligere i 5-10 min. 
Der pyntes med den sammenrørte cremefraiche og dijonsennep.
  
Tips: Som tilbehør kan spises, alt efter season: nye kartofler, kogt blomkål, ris, grønt samt brød.