1 l sødmælk 
1 dl piskefløde 
200 g mørk chokolade 
50 g rørsukker 
3 dl stærk kaffe 
1 dl Grand Marnier 
4 cm hel kanel 
½ stang vanilje 
Fint reven skal af 1 appelsin 
Evt. flødeskum til pynt 
Mælken og fløden bringes i kog i en tykbundet gryde, sammen med kanel og vaniljestang, der flækkes. 
Drikken simrer i fem minutter og tages af varmen. 
Kanel og vaniljestang tages op af drikken og vaniljekornene skrabes ned i drikken. 
Chokoladen hakkes fint og tilsættes drikken under omrøring. 
Når chokoladen er opløst tilsættes kaffen, Grand Marnier og sukker. 
Alle ingredienserne kommes i en blender og blendes sammen. 
Der smages til med citronsaft. 
Drikken hældes i glas og pyntes eventuelt med kakao inden servering. 
Drikken pyntes eventuelt med flødeskum og serveres.