Logo

Daddelkage med figner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

4 æggeblommer

4 æggehvider

200 g sukker

100 g grofthakkede valnødder

150 g skårne dadler uden sten

170 g hvedemel

2 tsk bagepulver

 

Pisk æggeblommerne godt med sukkeret og bland de hakkede valnødder og dadler i melet sammen med bagepulveret.

Pisk æggehviderne stive og rør først melblan­dingen i æggesukkermassen og så de stift­piskede æggehvider.

Kom dejen i en smurt form og bag den i ovnen ved 180°C ca. 1 time.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her