Logo

Råmarineret laks Tahitienne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Saumon cru »Tahitienne« - 4 personer

400 gr laksefilet
1 lime
½ dl olivenolie
1 lille bundt dild
1 spsk knust koriander
Salt og peber

Garniture:
8 vagtelæg
50 gr lakserogn

Laksen skæres i papirtynd e skiver og fordeles på fire tallerkener. Krydres med knust korian
der samt salt og peber, og holdes kolde.
Vagtelæggene koges i 4 minutter, afkøles, pilles og deles i to.
Halvdelen af æggene frigøres for blommen og fyldes op med lakserogn - den anden halvdel skal forblive, som de er.

Anretning:
Laksen pensles med olivenolie og limesaft. Små buketter af dild drysses på jævnt over lak
sen, og til slut lægges to halve æg med lakserogn samt to halve æg med blomme på midten af tallerkenen.

TIPS: Som et alternativ til vagtelæg kan bruges almindelige hønseæg eller dværghønseæg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her