Logo

Muldvarpeskud - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 4 personer

 

450 g udstenede svesker

3 dl vand

85 g sukker

50 g mandler

Creme:

2 æggeblommer

2 spsk sukker

1 spsk majsstivelse

2 ½ dl fløde

½ stang vanilje

Pynt: Flødeskum

 

Bring vand og sukker i kog. Kom sveskerne i og lad dem koge i 5 minutter.

Lad dem blive kolde i lagen.

Kom en smuttet mandel i hver sveske.

Top sveskerne op på et fad.

Creme: Pisk æggeblommer og sukker sammen og pisk majsstivelse i.

Bring fløden i kog med den flækkede vanilje.

Hæld den i æggemassen og bring det i nærheden af kogepunktet, mens der piskes. Lad cremen blive kold.

Fordel den kolde creme over sveskerne og kom flødeskum over.

Drys med reven chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.832 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her