Logo

Tarteletter med jordskok, æble og lakserogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tarteletter med jordskok, æble og lakserogn

 

Her er sæsonens grønsager i en let grøn sauce med lakserogn på toppen. En smuk og speciel forret.

Arbejdstid: 40 min. Kogetid: ca. 15 min. 4 personer. 8 tarteletter

 

#

1 glas lakserogn (ca. 75 g)

500 g jordskokker

4 dl urtebouillon

2½ spsk majsstivelse

2½ spsk koldt vand

2 æbler

2-3 spsk hakket bredbladet persille

2 tsk citronsaft

salt og friskkværnet peber

1 lille rødløg

*

 

Skræl jordskokkerne, og skær dem i små stykker.

Kog dem i bouillonen i 6-7 min.

Rør majsstivelse ud i vand, og rør det i jordskokkerne.

Kog i 3-4 min. under omrøring, til saucen er blank.

 

Udkern æblerne, og skær dem i små stykker.

Vend æbler og hakket persille i saucen.

Smag til med citronsaft, salt og peber.

 

Fordel jordskokke-blandingen i lune tarteletter.

Pynt med tynde rødløgsringe og lakserogn, og server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.441 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her