Logo

Oksegryde med timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g bacon i terninger
1 spsk solsikkeolie
350 g skært oksekød i strimler
3 gourgetter á ca. 300 g
2 løg
70 g koncentreret tomatpuré
1 kvist frisk timian
1 liter vand

Skær gourgetterne i skiver og løgene i både.
Rist baconterningerne gyldne i olie og tag dem op med en hulske.
Brun kødstrimlerne i det sammen fedtstof lidt af gangen.
Krydr med salt og peber.
Tilsæt tomatpureen og smuldr timianbladene over.
Vend gourgetterne og løgene imellem og lad det riste med nogle minutter, inden vandet hældes over.
Læg låg på og lad gryderetten simre i 1 time.
Smag til med salt og peber og server med kartoffelmos til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.727 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her