16 stykker 
# 
4 dl grahamsmel 
4 dl hvedemel 
1 tsk salt 
4 tsk bagepulver 
250 g hytteost 
1 ½-2 dl tykmælk, A38 eller cultura 
* 
Bland hvedemel, salt og bagepulver i en skål. 
Tilsæt hytteost og mælk og rør det sammen til en dej. 
Del dejen i 4 dele og tryk dem ud med hvedemel på hænderne til runde kager ca. 15 cm i diameter. 
Læg dem på en smurt plade eller bagepapir. 
Skær hver kage i 4 dele med en melet kniv og bag dem ved 250ºC i ca. 10 minutter. 
Scones er bedst nybagte. Server dem med plantemargarine og evt. lidt marmelade. 
 
Næringsindhold i 100 g brød - 1 skive = 30 g: kj 1170, kcal 280, fibre 10,1 g, fedt 1,7 g, mættet fedt 0,2 g, flerumættet fedt 0,8 g, P/S 3,7, kolesterol 0 mg.