Logo

Squashsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 stk squash
1 l. grønsagsbouillon
1 stortløg
1 pk. hvidløgs/krydderoste- flødeost
salt og peber

Squashene skrælles let og skæres i tykke skiver.
Løget snittes. Koger 10 min i bouillonen.
Squash og løg tages op og blendes, hvorefter det lægges tilbage i bouillonvandet.
Osten tilsættes. Suppen varmes herefter op, men må ikke koge.
Når osten er helt smeltet er suppen klar til servering.
Suppen er meget fyldig og er fin som måltid i sig selv.
Serveres med et godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her