Logo

Rødtungeruller med ærter, bacon og perleløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g rødtungefilet
300 g courgetter
300 g fennikel
2 fed hvidløg
1 citron
200 g smør
blandede krydderurter, fx. kørvel og dild
pergamentpapir
200 g friskbælgede ærter
75 g bacon
50 g perleløg
25 g smør

Smelt smørret i en gryde. Skær fennikel og courgetter i mindre stykker.
Knus hvidløgsfeddene.
Pluk krydderurterne. Skær skallen af ½ citron i tynde strimler.
Vend grønsager, hvidløg, krydderurter og citronskal i smørret, kom citronsaft ved. Smag til med salt og peber.
Læg 4 store stykker pergamentpapir på arbejdsbordet.
Kom først grønsagsblandingen, så rødtungefileter og grønsagsblanding igen oven på den ene halvdel af hver af de 4 stykker pergamentpapir.
Fold den anden halvdel over og kram det godt sammen, så pakkerne lukker tæt.
Bages i ovnen i ca. 10 minutter ved. 180°C.

Ærter med bacon og perleløg - Skær baconen i små tern og rist dem let med lidt fedtstof.
Skær roden af perleløgene, kom dem i kogende vand ca. 30 sekunder, tag dem op og smut dem som mandler.
Smelt smørret i en gryde, uden at det bruner.
Kom perleløgene ved og sauter dem let, uden at de tager farve.
Tilsæt ærterne og lad dem sautere med ca. 1 minut.
Hæld til sidst baconternene ved og lad det hele simre sammen i kort tid.
Smag til med salt (pas på, bacon er salt i sig selv) og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 501 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her