800 g rødtungefilet
300 g courgetter
300 g fennikel
2 fed hvidløg
1 citron
200 g smør
blandede krydderurter, fx. kørvel og dild
pergamentpapir
200 g friskbælgede ærter
75 g bacon
50 g perleløg
25 g smør
Smelt smørret i en gryde. Skær fennikel og courgetter i mindre stykker.
Knus hvidløgsfeddene.
Pluk krydderurterne. Skær skallen af ½ citron i tynde strimler.
Vend grønsager, hvidløg, krydderurter og citronskal i smørret, kom citronsaft ved. Smag til med salt og peber.
Læg 4 store stykker pergamentpapir på arbejdsbordet.
Kom først grønsagsblandingen, så rødtungefileter og grønsagsblanding igen oven på den ene halvdel af hver af de 4 stykker pergamentpapir.
Fold den anden halvdel over og kram det godt sammen, så pakkerne lukker tæt.
Bages i ovnen i ca. 10 minutter ved. 180°C.
Ærter med bacon og perleløg - Skær baconen i små tern og rist dem let med lidt fedtstof.
Skær roden af perleløgene, kom dem i kogende vand ca. 30 sekunder, tag dem op og smut dem som mandler.
Smelt smørret i en gryde, uden at det bruner.
Kom perleløgene ved og sauter dem let, uden at de tager farve.
Tilsæt ærterne og lad dem sautere med ca. 1 minut.
Hæld til sidst baconternene ved og lad det hele simre sammen i kort tid.
Smag til med salt (pas på, bacon er salt i sig selv) og peber.