Logo

Grøn kartoffelsalat ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 port.
 
2-3 stk kartofler
¼ løg
¼ bdt persille
¼ bdt dild
evt. andre krydderurter og hvidløg
 
Til vinaigrettesaucen:
½ spsk vineddike
1 tsk lys dijon sennep
1 spsk olie
1 nip salt og lidt sort peber
 
Kog kartoflerne med skræl og lad dem blive kolde.
Pil kartoflerne og skær dem i små terninger.
Hak løget og krydderurterne fint og læg det i en skål ef­terhånden.
Pisk vinaigrette saucen sammen af stuetempere­rede ingredienser - den skal være tyk og cremet.
Begynd med vineddike og sennep, tilsæt derefter olien dråbevis i begyndelsen og senere hurtigere.
Smag til og hæld saucen over kartoflerne og lad det stå nogle timer.
Server med kold roastbeef, hamburgerryg, lam­mesteg og en råkostsalat.
Slut med en frugt.
 
Næringsindhold i 1 portion kartoffelsalat med 75 g hambur­gerryg, 1 portion råkostsalat, 1 cranks brød og 1 appelsin.
 
kj 2420, kcal 580, fibre 8,6, fedt 19,8g (30E%), mættet fedt 4,0g, flerumættet fedt 7,7g, P/S 2,0, kolesterol 40 mg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her