Logo

Pirreæg - røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

At pirre betyder at røre. Or­det udtales perre. Pirreæg kunne serveres som en lille frokostret eller med skinke eller flæsk som hovedret.
 
4 æg
25 g smør eller margarine
4 spsk purløg
Tilbehør: Groft brød (frokostret) Røget skinke eller flæsk (Hovedret)
 
Æggene piskes sammen med det smeltede smør.
Ægge­massen hældes på en varm pande eller i en gryde.
Der røres konstant godt i bund for svag varme, indtil ægge­massen er stivnet.
Drys klippet purløg over
Pirreæggene og server med tilbehøret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her