Logo

Madagascarsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 g madagascar peber
1 tsk sennep
½ l oksebouillon (bouillonterning + vand)
1 peberfrugt (gul/rød)
150 g smør eller margarine
75 g hvedemel
 
Peberfrugten skæres i fine tern og madagascar peberen moses grundigt med en ske.
I en gryde svitses peberfrugten med 50 g smør og tilsættes madagascar
peberen og sennep, det hele svitses godt.
Oksebouillonen tilsættes koger i godt og vel 10 minutter.
Saucen jævnes med en melbolle, som er lavet af det sidste hvedemel og smør.
Saucen koges derefter igen godt igennem 10 minutter for at få eventuel
melsmag kogt væk. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her