Logo

Chokoladeskaller med sveskefyld og guldstøv

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 små chokoladesskaller, kan købes i specialbutikker

Fyld:
200 g udstenede svesker
½ stangvanilje, kornene heraf
2-3 spsk sød dessertvin cognac eller armagnac
guldstøv til pynt

Kom svesker, vanilje og vin i en blender, og blend til en meget fin masse.
Stil den i køleskabet i 30 minutter.
Kom massen i en sprøjtetylle, og kom den i skallerne.
Pynt med lidt guldstøv.
Stilles koldt til servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 838 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her