Logo

Kyllingeburger med champignon a la creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingeburger med champignon a la creme

 

Kødet er serveret på ristet brød med en lækker champignoncreme. Brug gerne lidt kantareller eller andre vilde svampe i stuvningen, når de er i sæson. Vi har brugt hele kyllingebryster; du kan også bruge hakket kyllingekød se vores Tips.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 kyllingebryster

salt og peber

smør til stegning

frisk estragon, salvie eller rosmarin

 

Champignon a la creme:

250 g markchampignon

1 skalotteløg

1 fed hvidløg

1 dl piskefløde

salt og peber

 

Endvidere:

2 focacciaboller eller 4 skiver brød

4 salatblade

*

1. Halver kyllingebrysterne på den flade led og krydr med salt og peber.

Brun kødet på en pande med smør og drys med krydderurteblade.

Skru ned til middelvarme og steg yderligere 3 min. på hver side.

 

2. Rens champignonerne og skær dem i kvarter eller skiver.

Pil skalotteløg og hvidløg og hak dem fint.

 

3. Brun de rensede svampe på kyllingepanden og tilsæt skalotteløg og hvidløg.

Steg et par min. under omrøring og hæld fløden ved.

Kog det igennem under omrøring til cremet konsistens og smag til med salt og peber.

 

4. Anret kødet i ristede boller/brød med salatblade og svampecreme.

 

TIPS: Du kan også ælte hakket kyllingekød sammen med lidt finthakkede krydderurter, salt og peber og forme det til flade bøffer. Steg dem på en pande med smør ca. 5 min. på hver side.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.540 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her