Logo

Grøn pebersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 tsk grønne peberkorn fra dåse
okse- kalve eller eller kyllingekød (se nedenfor)
1 ¼ dl hønsebouillon
1 ¼ dl piskefløde
2 æggeblommer
2 tsk cognac
 
Peberkorn skylles, afdryppes og sættes til side.
Kød (efter eget valg) pandesteges, tages op, pakkes og holdes varmt.
Hæld bouillon i stegeskyen på panden.
Bringes i kog for svag varme under omrøring; tilsæt fløde og peberkorn. Koges 2 min. under konstant omrøring.
Tilsæt cognac og koges yderligere 1 min.
Tages fra varmen og serveres.
Serveres fx. til pande- eller grillstegte bøffer eller kyllingebrystfileter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her