Logo

Græskartærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En lidt anderledes græskartærte - til 12 portioner:

Dej:
4 ¼ dl hvedemel
l1/2 tsk salt
1 tsk rørsukker
100 g kokospasta
1 æg
2 spsk æblecidereddike
3-4 spsk koldt vand
smør eller margarine til formen
Fyld:
400 g græskarkød i tern
2 ½ dl fløde
1 ¾ dl rørsukker
3 æg
½ tsk kane
l1/2 tsk ingefær

Bland alle ingredienserne til dejen sammen.
Læg dejen i en plasticpose, og lad den hvile i køleskabet i 1 time.
Smør en tærteform ca. 26 cm i diameter.
Læg græskarkødet i en kasserolle sammen med 1 dl vand, og lad det småkoge under låg i ca. 15 minutter.
Hæld det i en si, og lad det dryppe godt af.
Blend eller mos græskarkødet.
Bland de øvrige ingredienser i.
Rul dejen ud mellem plastfilm.
Læg dejen i tærteformen, og tryk den godt ned.
Skær kanten til, så den bliver jævn.
Prik dejen med en gaffel.
Hæld fyldet i, og bag tærten midt i ovnen ved 200° i ca. 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her