Logo

Tjerkesisk kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling
1 l vand
 
Valnøddesauce:
2 skiver franskbrød
100 g valnøddekerner
1 dl kyllingefond
1 fed presset hvidløg
salt
 
1 spsk solsikkeolie
½ tsk paprika
persille
 
Kyllingen koges en time, kødet pilles af og skæres i mindre stykker.
Franskbrødet udblødes i vand og knuges fri fra væde.
Valnødder, brød, suppe og hvidløg blendes til en tyk sauce, der smages
til med salt.
Kyllingestykkerne anrettes på et fad, og saucen hældes over.
Olien varmes på en pande og paprika røres i og hældes over retten.
Pyntes med persille.
Serveres til bulgur eller ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.872 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her