40 jomfruhummere
Olivenolie
1 bd. persille og 3-4 hvidløg
Mayonnaise:
4 pasteuriserede æggeblommer (2 bægre) 
1 nip salt 
saft af ¼ citron 
1 tsk  dijonsennep
Vindruekerneolie eller anden neutral olie
Presset hvidløg
Karry, sukker
Flutes
 
Jomfruhummere klippes, tarmen fjernes, de lægges på bagepapir i en bradepande og pensles med olivenolie. 
Persille og hvidløg hakkes fint med en stor kniv og drysses over hummerne. 
Grilles max. 10 min afhængig af størrelse. 
Mayonnaise: 
Æggeblommer, salt, citronsaft og dijonsennep piskes ihærdigt.
Olie piskes i, først dråbevis, derefter i en tynd stråle, til mayonnaisen har en passende konsistens. 
Herefter kan den blandes med lidt presset hvidløg (pas på! -smagen bliver kraftigere når den står lidt) eller karry med en anelse sukker for at fremhæve karrysmagen.
Hummere serveres med flûtes og mayonnaise.