Logo

ukrainsk Kissel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ spsk majsstivelse / Maizena
2 spsk hvidvin
1 spsk citronsaft
41/2 dl pureret frugt ( ribs, kirsebær, jordbær, eller anden frugt kan bruges )
2-3 tsk stødt melis

Rør majsstivelse / Maizena, vin og citronsaft sammen.
Bring frugtpureen i kog med sukkeret og rør meljævningen i. Lad det simre under omrøring til det bliver tykt. Afkøl og lad det blive helt koldt i køleskabet før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her