Logo

Spidskålssalat som coleslaw

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spidskålssalat som coleslaw

 

Spidskål kaldes også for sommerkål og har en fin og mild smag. Derfor er den også velegnet rå i salater både med olie-eddike-dressing og som her til en slags coleslaw.

2 personer. Arbejdstid: 15 min. Trækketid: 30 min.

#

½ spidskål

250 g gulerødder

2 forårsløg

3 spsk mayonnaise

3 spsk kvark eller cremefraiche

1-2 spsk citronsaft

¼ tsk sukker

salt og peber

*

Skyl kålen, og snit den meget fint.

Skræl gulerødderne, og snit dem i meget tynde strimler - brug evt. et råkostjern eller en mandolin.

Rens forårsløgene, og snit dem fint.

Rør mayonnaise sammen med kvark eller cremefraiche.

Smag dressingen til med citronsaft, sukker, salt og peber.

Vend det hele sammen, og lad salaten trække i 30 min.

Nyd salaten som tilbehør til aftensmaden, og gem rester til fyld i en frokostsandwich.

 

Spidskålssalat som coleslaw

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her