Logo

Fyldte bagte kartofler 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store bage kartofler
½ l cremefraiche
2 fed hvidløg
1 hakket løg
1 pk bacon i tern
salt og peber
 
Bagekartoflerne stilles i en forvarmet ovn på 180°C i ca 1 time.
Alle ingredienserne blandes i cremefraichen til en dressing.
Når kartoflerne er færdige, skæres et låg af og de udhules, skallen gemmes.
Kartoffelkødet kommes i en skål og moses sammen med creme fraichen til en lækker mos.
Fyldet kommes tilbage i kartoffelskallen og stilles tilbage i ovnen i ca 10-15 min.
Kan serveres til alt, fx en god bøf eller kalkunbryst.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.803 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her